Combineren met kleren

Combineren met kleren

Als je veel verschillende kledingstukken en accessoires hebt dan kun je eenvoudig combineren. Met de juiste kledingstukken kun je eindeloos verschillende combinaties maken. Zo kun je op het ene moment casual voor de dag komen met een net overhemd, terwijl datzelfde overhemd de volgende dag met een jasje en een pantalon juist heel geschikt is voor een zakelijke afspraak. Combineren met kleren kun je leren, maar hoe weet je welke kleding het best bij elkaar past? Dat is een kwestie van gevoel. Het belangrijkste is dat jij je prettig voelt bij de kleding die je draagt.

Zakelijk hoeft niet stijf te zijn

Het dragen van zakelijke kleding hoeft absoluut niet stijf over te komen. Een pak of een overhemd worden door sommigen als stijf en afstandelijk gezien. Terwijl je juist ook het tegenovergestelde kunt uitstralen met zakelijke kleding. Laat bijvoorbeeld de stropdas weg onder jouw jasje en draag schoenen die net iets meer pit uitstralen dan de standaard nette schoenen die bij een pak horen. Wat schoenen betreft kun je veel verschillende soorten schoenen dragen bij zakelijke kleding. Goed, je kunt niet voor de dag komen op sandalen of witte sneakers, maar je kunt er wel met casual schoenen netjes uitzien. Kijk voor tips over kleding eens bij mannenzaken.be.

Ondergoed, overhemden en horloges

Met alleen een shirt, een broek en een paar schoenen ben je er nog niet. Het is ook prettig om het juiste ondergoed te dragen. Ondergoed draag je vaak dag en nacht en het is wel zo prettig dat dit ook goed zit. Dat geldt ook voor een overhemd. Een overhemd dat goed aansluit bij jouw lichaam zit vaak het lekkerst. Daarom is een getailleerd overhemd vaak de beste keuze. Wil je weten waar je op moet letten bij het kopen van nieuw ondergoed of ben je op zoek naar tips voor het kopen van overhemden? Bij menfacts.nl kun je vast geholpen worden. Hier kun je ook geholpen worden met het kiezen van een geschikt horloge.

Geef een reactie