De perfecte sieraden zijn van diamant

De perfecte sieraden zijn van diamant

Diamanten zijn één van de meest begeerde edelstenen om als sieraad te dragen.
Hier lees je meer over waarom diamanten zo ontzettend populair zijn!

Ook zal je hier een verwijzing vinden naar een betrouwbare diamantair waar je op kunt vertrouwen als het gaat om het aanschaffen van diamanten sieraden.

Waarom zijn diamanten zo gewild als sieraad?

De reden waarom diamanten zo gewild zijn is eigenlijk heel simpel.

Ze zien er namelijk gewoonweg fantastisch uit!

Door de bijzondere lichtbrekende eigenschap van deze edelsteen glinstert deze erg mooi en valt daardoor ook op. Wanneer een diamant door een specialist goed is geslepen glinstert deze nog meer waardoor je van een afstand al opvalt.

Ook zijn diamanten door hun schaarste vrij prijzig waardoor ze worden gezien als een “Luxe item”.
Hierdoor zorgt een diamanten sieraad er niet alleen voor dat je opvalt maar ook dat je wordt geassocieerd met welvarendheid.

Diamanten worden in veel verschillende sieraden toegepast waarvan de 3 meest populaire sieraden kettingen, ringen en oorbellen zijn.

Vaak zijn die diamanten die hierin zijn verwerkt vrij klein waardoor dit soort sieraden nog enigszins te betalen zijn (variërend tussen de 500 en 5000 euro).

Waar krijg je “Waar voor je geld”

Om er zeker van te zijn dat je krijgt waarvoor je betaald is het aan te raden om naar een diamantair opzoek te gaan die zichzelf door de jaren al heeft bewezen.

Eén van deze diamantairs is Baunat.
Baunat is opgericht door 4e generatie diamantairs waardoor ze over een enorme kennis beschikken.

Doordat alle diamanten sieraden handgemaakt worden uit de meest kwalitatieve materialen in Antwerpen zijn alle sieraden van Baunat van hoge kwaliteit.

Daarnaast gebruikt Baunat alleen 100% natuurlijke diamanten die geen kunstmatige behandeling hebben ondergaan om bijvoorbeeld de helderheid te versterken.

Als je dus opzoek bent om een mooi diamantjuweel aan te gaan schaffen is dit het perfecte adres!

Geef een reactie