Effortless in style

Effortless in style

Nike heeft natuurlijk geen introductie nodig. Ook wanneer ik Air Max zeg, zal er bij velen een belletje gaan rinkelen. De succesvolle lijn staat bekend om de verwerking van lucht in de zool van de schoen voor optimale comfort en support. Al sinds 1982 releast het merk om de zoveel jaar nieuwe sneakers die de lijn aanvullen. Alhoewel veel oude modellen, zoals de Air Max ’90 en ’97, vandaag de dag nog steeds ontzettend populair zijn blijft Nike bezig met het uitbrengen van nieuwe edities. Een relatief nieuwe design is de Nike Air Max Tavas. Nu het lekkere weer niet meer op zich laat wachten verdient deze zomerse sneaker een kleine tribute.

De Tavas is een ietwat subtielere sneaker dan de voorgaande modellen uit de lijn. De strakke lijnen van de gympen zorgen voor een minimalistische vibe en een frisse look. Wanneer je het model in eerste instantie ziet, ogen ze misschien niet heel speciaal. Het is dan ook echt een schoen die je aan de voet moet zien. In combinatie met een stijlvolle outfit komen de Tavas echt tot leven en zorgen ze voor een zelfverzekerde uitstraling.

Waar vorige edities vaak een leren upper hadden, gaan de Air Max Tavas voor een upper gemaakt van een kunststof mesh en textiel. Dit maakt de gymp heel licht en dus comfortabel om te dragen. Tijdens het warme weer heeft niemand zin in zweetvoeten. Alleen al daarom raad ik de schoen aan; de materialen van de schoen zorgen ervoor dat je voeten genoeg kunnen ademen. De bescheiden air units aan de zijkant van de zool geven een goede hoeveelheid steun en zorgen ervoor dat je moeiteloos de deur uitstapt.

De sneakers zijn een combinatie van het design van retro hardloopschoenen met een moderne uitstraling, door de strakke lijnen en secure keuze van materialen. Ze komen in veel verschillende colorways, wat het kiezen van een favoriet model een stuk makkelijker maakt. Al met al is de Nike Air Max Tavas een absolute musthave voor deze zomer!

 

 

Geef een reactie