fashiontips voor vrouwen

Fashiontips voor vrouwen

De leukste tips voor vrouwen? De temperaturen gaan omlaag, de bladeren vallen van de boom en de dagen worden korter. In de leuke boetiekjes vind je altijd de leukste accessoires om je outfit af te maken. Mooie sieraden, speciale haarelastieken, oorbellen, haarbanden, hoeden en petten etc. Denk vooral in kleur en niet alleen in zwart-wit. Wintercollecties bestaan veelal uit de kleur zwart dus zorg ervoor dat je met gekleurde accessoires werkt. Maar wat moet je nou hebben om die zwarte kleur te kunnen opfleuren? In dit artikel vind je de leukste tips voor vrouwen.

Haarband

Een leuke gekleurde haarband zie je tegenwoordig in vele boetiekjes en vaak in de winkels in de leukste kleine straatjes. Het is de accessoire die niet mag ontbreken bij je outfit dit najaar. Bovendien is het ook heel prettig zo een haarband in je haar. Kies een leuke kleur en combineer het leuk met je kleding.

Sieraden

Gouden, zilveren of rosé kleurige sieraden op sieradenguide vind je leuke ideeën. Tegenwoordig kan je alles mixen en matchen met elkaar. Als je gouden oorbellen in hebt is het niet perse zo dat je ook een gouden armband moet hebben. Het leuke is juist als je met deze kleuren speelt. Probeer het zoveel mogelijk te combineren. Een paar leuke hangertjes met een paar mooie fijne armbandjes. Kijk op sieradenguide.nl voor meer leuke tips en weetjes over de nieuwste najaar trends op het gebied van sieraden.

Hoeden

Voor de koude dagen is er altijd de hoed of de pet. Tegenwoordig in alle soorten en maten. Maak je winterse outfit helemaal af met een mooie zwarte, donkerblauwe of een andere mooie donkere kleur hoed. Het is het item dat deze winter niet mag ontbreken in jouw kledingkast.

Sjaals

Leuke sjaals vind je bijvoorbeeld van het merk Alix the Label. Dit merk heeft mooie en luxe sjaals met leuke prints voor een mooie prijs. Ze werken veelal met ‘animal’ prints en mooie stoffen. Deze sjaals zijn leuk te combineren bij een trui, een jurk of een nette outfit.

 

Met deze tips voor vrouwen kan je het najaar goed beginnen.

 

 

 

Geef een reactie