Kerstkleding trends van 2018

1. Flair mouwen

Dit najaar zag je overal de flair broek weer terug. Deze broeken zien er hetzelfde uit als een gewone jeans, alleen sluit de broek vanaf de enkel niet meer aan. Hij loopt dus wijd uit waardoor je het flair effect krijgt. Om met de kerst toch origineel te zijn, kies je niet voor de flair broek maar voor de flair mouwen. Let wel op, met flair mouwen hang je snel ergens in. Kijk dus goed uit tijdens het kerstdiner voordat je mouwen in de soep hangen!

2. Vrolijke panty’s

Vrouwen dragen bijna altijd een jurkje tijdens de feestdagen met een normale zwarte panty eronder. Deze kerst staat in het teken van de vrolijke panty. Kies voor een panty met bolletjes, streepjes of panterprint. Hierdoor wordt heel je outfit compleet en ben je ook nog eens onderscheidend van de rest. Een ander pluspunt is dat de panty’s met print minder gevoelig zijn voor ladders.

3. Off shoulder

Om chique en sexy voor de dag te komen is het zeker een aanrader om te gaan voor een off shoulder top of een off shoulder jurkje. De top of jurk zelf maakt de outfit chique. Doordat je een blote schouder hebt, creëer je een sexy outfit. Bij uitstek heb je dan Chantelle lingerie nodig! Waar je wel op moet letten bij een off shoulder top of jurk is dat het kledingstuk lange mouwen heeft. Door een jasje er overheen te dragen valt natuurlijk het off shoulder effect weg.

Om je off shoulder outfit nog net iets spectaculairder te maken, is het erg leuk om een BH te dragen met glitter bandjes. Hierdoor breng je ook de kersttinten mee in de outfit!

4. Doorschijnende stoffen

Voor degene die wel een beetje van sexy kleding houden, kunnen deze kerst kiezen voor een doorschijnende top. Om dit helemaal compleet te maken kan je ook hier een BH met glitterbandjes onder dragen van marie jo lingerie. Hierdoor is je outfit sexy en ook nog een met glitters. Wat zul je stralen tijdens het kerstdiner.

Geef een reactie