Kleding keuzes maken….

Kleding keuzes maken….

Kleding kiezen is niet voor elke man even gemakkelijk. Als je een kast vol hebt hangen dan heb je vaak teveel keuze en als je weinig kleding hebt dan is het lastiger om een leuke combinatie van kleding te maken. Daarom is het nooit verkeerd om te winkelen voor nieuwe kleren zodat je nieuwe outfits kunt creëren. Zorg er daarom voor dat je altijd een paar basis kledingstukken in de kast hebt hangen. Dan kun je op momenten van grote twijfel gemakkelijk kleding uitkiezen. Een nette broek, een keurige spijkerbroek, verschillende shirts, overhemden, een keurig jasje en de juiste accessoires maken het een stuk gemakkelijker als je even niet wat je aan moet trekken.

Shirts en overhemden

Het is handig om altijd een aantal verschillende overhemden en shirts in de kast te hebben hangen. Een goed getailleerd wit overhemd kun je op veel verschillende manieren dragen. Onder een pak, boven een nette broek maar ook boven een keurige spijkerbroek met opgestroopte mouwen. Hetzelfde geld voor T-shirts. Zorg ervoor dat je altijd een paar witte en zwarte T-shirts in de kast hebt liggen zodat je gemakkelijk kunt combineren. Ben je benieuwd waar je op moet letten bij het kopen van een overhemd? Dan kun je vast wel gebruik maken van de adviezen die je krijgt bij mannentips.

Schoenen en accessoires

Als het gaat om schoenen is de keuze ook niet altijd even eenvoudig. De één heeft 6 paar schoenen, de ander heeft maar twee paar schoenen. De garderobe van een man moet in elk geval beschikken over een paar nette schoenen, een paar casual schoenen en het liefst een paar sneakers. Accessoires zijn ook van belang voor het compleet maken van jouw outfit. Zorg ervoor dat je een riem hebt die goed zit en die je bij verschillende broeken kunt dragen. Ook een horloge kan jouw outfit net de finishing touch geven. Kijk eens bij Mannencenter voor hulp en advies bij het kiezen van een geschikt horloge.

Geef een reactie