Voor mij extra lange mouwen graag!

Voor mij extra lange mouwen graag!

Wie groter is dan de gemiddelde man, komt dagelijks wel in aanraking met kleine problemen. Denk hierbij aan deuren die net iets te klein zijn, waardoor je je constant moet bukken als je geen bult wil oplopen. Denk hierbij aan auto’s die net iets te klein zijn of een vlucht waarop je je benen onmogelijk kunt strekken. Het leven van een lange man is niet altijd even eenvoudig en ook als je gaat shoppen, kan het al snel lastig worden. Broeken die net niet lang genoeg zijn, jassen die net te kort zijn en overhemden die totaal niet passen. Gelukkig is er voor elk probleem een oplossing te vinden.

 

Overhemden met extra lange mouw

Veel kledingketens bieden namelijk een ruim aanbod aan overhemden met extra lange mouw. Hierdoor vindt iedereen wel een overhemd dat bij zijn stijl past. Als je op zoek bent naar overhemden met extra lange mouw, is het belangrijk om te letten op de mouwlengte. Meestal staat die aangegeven op het ticket van het kledingstuk. Als hier mouwlengte 7 staat, dan ben je op het goede adres. Pas voor de zekerheid ook eens een overhemd met mouwlengte 5. Je zult al snel het verschil merken.

 

Wie groot is, heeft langere armen

Het is nu eenmaal zo dat wie groter is, langere armen heeft. En niet is zo vervelends als te korte mouwen. Daarom moet je zeker op zoek naar overhemden met extra lange mouw. Als je aankomt bij een klant met te korte mouwen, dan komt dat weinig professioneel over. Neem daarom zeker je tijd om in de winkel of zelfs online op zoek te gaan naar overhemden met extra lange mouw. Wie perfect gekleed gaat, straalt sowieso ook meer zelfvertrouwen uit. Die intense zoektocht is het dus echt wel waard!

 

Geef een reactie