Najaarstips voor de fashionista’s

Najaarstips voor de fashionista’s

Als jij een echte fashionista bent en de afgelopen zomer de laatste trends hebt gevolgd, dan heb je je ongetwijfeld vaak in pastelkleuren gestoken. Wit, lichtroze, crème en taupe waren het dit seizoen helemaal. Pastelkleuren geven jou als vrouw een zachte en supervrouwelijke uitstraling. Bovendien passen ze nog eens goed bij de zomerse temperaturen. Voor deze herfst staan gedeeltelijk dezelfde kleuren op het programma. Misschien heb je dat inmiddels al opgemerkt toen je je rondje door de stad maakte. Maar ook kleurencombinaties uit de jaren ’80 en ’90 ga je regelmatig tegenkomen dit najaar. Kleurenspektakel dus!

 

Dierenprints

De dierenprints doen het alweer een tijdje goed in modeland. Ook dit najaar zijn ze nog steeds niet weg te denken. Het is wel een trend waar veel vrouwen een beetje huiverig voor zijn, je wilt natuurlijk niet ordinair overkomen. De waarheid is dat dierenprints juist smaakvol zijn, mits je ze op de goede manier combineert. Zo combineert een shirt met een dierenprint heel leuk met een spijkerbroek en sneakers. Of met hakken voor een iets nettere look. Een website die jou van tips voorziet en op de hoogte houdt van alle ins en outs op modegebied is Fashionaddict.

 

Al je vragen beantwoord

Maar als rasechte fashionista (of modebewuste vrouw) kun je ook terecht op Moderepubliek. Een blog die behalve mode ook onderwerpen op het gebied van shopping en beauty uitlicht. Behalve de laatste najaarstrends wil je natuurlijk ook op de hoogte blijven van andere onderwerpen. Bovendien is de site er ook voor mannen. Ook zij kunnen er terecht voor tips over kleding, schoenen, gadgets en veel meer. Waar moet je als man bijvoorbeeld aan denken wanneer je op het punt staat een overhemd aan te schaffen? Of nieuwe boxershorts? De site helpt je een heel eind op weg.

Geef een reactie