Een V-hals draag je zo

Een V-hals draag je zo

Een trui, een T-shirt of een blouse met een V-hals. Dit type hals is in, is tijdloos en kan zowel door mannen als vrouwen gedragen worden. Maar er zijn wel enkele regels waarmee je rekening dient te houden. Hou deze regels in gedachten de volgende keer dat je naar je favoriete kledingwinkel gaat. Ze kunnen je behoeden van een slechte outfit. Ook als je online koopt, is het aangeraden om alles eerst te passen eenmaal je het pakketje hebt ontvangen. In het geval van een misser kan je het dan nog op tijd terugsturen.

 

Pas op met dat borsthaar

 

Deze regel geldt uiteraard voor de mannen onder ons. Een beetje borsthaar is oke, maar als je borstkas eruit ziet als dat van een gorilla, dan moet je opletten. Niets is zo vies dan enkele plukjes borsthaar die uit de V-hals prijken. Natuurlijk kun je dit probleem gemakkelijk oplossen: door te waxen! Neen, dat is een grapje. Het mag natuurlijk, maar hoeft zeker niet. Je kunt ook een overhemd of een polo dragen onder je trui met V-hals. De combinatie is sowieso geslaagd! Wil je toch een T-shirt met V-hals dragen terwijl het borsthaar verwilderd verder groeit? Dan is het aangeraden om het toch wat bij te trimmen. Waxen hoeft zeker niet…

 

Pas op met die boezem

 

Een Franse decolleté is iets waar vrouwen graag mee uitpakken. Maar let wel dat het nog stijlvol blijft. Vooral bij tops met een V-hals is het opletten geblazen. Als de V-hals te diep is, komt het heel trashy over. Zorg daarom voor een V-hals die perfect bij jouw cupmaat past. Ook in het geval van blouses, T-shirts en truien geldt dezelfde regel. Net zoals bij mannen kun je een blouse ook combineren met een trui met een V-hals. Probeer een aantal combinaties uit en ontdek zelf welke V-halsstijl het beste bij jouw figuur past.

Geef een reactie