fashion

About You: een rijzend online shop platform

Tegenwoordig is het online shoppen niet meer weg te denken uit de maatschappij. Iedereen heeft het wel eens gedaan. Zo komen er ook steeds meer online shop platformen die nog meer keuze geven aan de consument. Het fashion platform About You kondigde zijn entree in de Nederlandse markt in 2017 groots aan. Binnen een korte tijd heeft het bedrijf zich op de kaart gezet en met succes. About You is namelijk zeer populair in Nederland. Zo blijkt uit cijfers dat nederland goed is voor ongeveer 10% van de omzet van About You.

Wat is er anders?

Om te kunnen overleven in de kledingindustrie is het natuurlijk belangrijk dat het bedrijf zich onderscheidt van andere bedrijven. About You weet dit ook maar al te goed. Naast gepersonaliseerde content maakt About You hiervoor onder meer gebruik van sociale media influencers, dit zijn gebruikers met veel volgers op sociale media. Door influencers kleding te geven en de kleding te laten promoten door deze influencers, heeft About You een groot bereik. Het fashionbedrijf is namelijk niet plaatsgebonden aangezien het alleen een online winkel is. Om toch iedereen te bereiken over de hele wereld is het gebruiken van sociale media influencers van groot belang. En uit cijfers blijkt dat het echt geholpen heeft. In 2017 had About You opgeteld ongeveer 2,5 miljoen klanten, verspreid over zes landen.

Een About You app

Het gebruik van een mobiele telefoon heeft inmiddels het gebruik van een computer ingehaald. Mensen zitten tegenwoordig meer op hun telefoon. About You heeft daarom ook goed nagedacht en een app gelanceerd. De app is inmiddels vijf miljoen keer gedownload. Zo kunnen klanten gemakkelijk overal op elk moment kleding uitzoeken en kopen.

About You ook te vinden op E-kortingscode.nl

Iedereen vindt het natuurlijk leuk om korting te krijgen op kleding. SALE! Dat denkt iedereen dan. Gelukkig is het bij online winkels niet altijd nodig om korting te krijgen op de momenten dat de winkel het zelf heeft aangegeven. Je kan namelijk kijken op E-kortingscode voor, zoals de naam het al zegt, kortingscodes die te gebruiken zijn op About You. De site van e-kortingscode is makkelijk te gebruiken. Je hoeft alleen maar te kijken of er kortingscodes beschikbaar zijn voor About You en zo ja, dan kan je de code kopiëren. Bij het afrekenen van je winkelmand bij About You kun je dan de code plakken. Vervolgens zal de korting afgetrokken worden van de totale prijs.

Geef een reactie