say-yes-to-the-summer wat kun je deze zomer doen?

Ben jij een echte fashionista? Dan kan ALIX The Label niet missen in jouw garderobe!

Ben jij een echte fashionista? Dan kan ALIX The Label niet missen in jouw garderobe!

ALIX The Label is een geweldig dames merk voor de echte stoere dames. Zoals de ontwerpster het zelf beschrijft: ‘een merk voor dames met rock & roll in hun bloed en dames die klaar zijn zich aan de wereld te laten zien!’. Trek je meest Fancy dress aan en rock je sneakers eronder! maak een statement. De dames die de ene dag in hun hakken en blazer lopen maar de volgende dag verschijnen in een jeans met sneakers zullen met hun mond vol water lopen in de geweldig store. Is de store niet dicht bij je huis? Gelukkig hebben ze ook een webshop!

ALIX The Label Squad

Het mooie aan dit merk is dat alles opgezet is door een team van sterke dames. Een paar voorbeelden hiervan zie je hieronder:

  • Eigen bloggers is zowel fashion en lifestyle. De bloggers zijn onder anderen Roos van Dorsten, Nikki Marinus en Elsa Ekman.
  • Eigen modellen waaronder Teddy Jolie, Felice Fleur en Jelena Cikoja.
  • Verschillende online influencers zoals Charlie van der Ligt en Lotte Visser.

Waar vind ik ALIX The Label?

ALIX The Label heeft heel veel stores en niet alleen in Nederland. De stores zijn verdeeld over 9 verschillende Europese landen. De landen waar je de winkels kan vinden zijn:

Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Denemarken, Luxemburg, Noorwegen en Zweden.

Je kan dus wel zeggen dat het een groot en bekend merk is in Europa. Naast hun eigen online shop is ALIX The Label ook te verkrijgen bij andere sites zoals fashionchick.

Ben je nou nog niet bekend met het merk neem dan gerust een kijkje op de website. Hier kan je heel veel inspiratie opdoen in het lookbook en kan je meteen de nieuwe collectie scoren.

Geef een reactie