De herenschoenen trends van deze winter

Vrouwen kunnen veel schoenen in de kast hebben staan, maar mannen kunnen er ook wat van. Sommige mannen hebben zelfs meer schoenen dan hun vriendin of zus. Het is dan ook helemaal niet zo gek dat we ons bezig houden met de trends op het gebied van schoenen. We willen er wel een beetje hip bij lopen, toch? Deze winter zijn sneakers nog steeds helemaal hip, maar we maken ook plaats voor klassiekers.

Lompe sneakers

Deze herfst zagen we ze al steeds vaker voorbij komen en in de winter blijft het ook nog wel een tijdje zo; de grove sneaker. You either hate it or you love it, maar wij vinden het in ieder geval een leuke trend. Voor zowel mannen als vrouwen zijn lompe sneakers een goede keuze voor in de winter. We zagen de grove sneaker al op de catwalk bij high fashion merken zoals Balenciaga en nu zien we een hoop mensen op straat er ook mee rond lopen. Ze zijn niet heel erg goedkoop, maar na deze investering heb je ook echt wat.

schoenen

Loafers

Loafers zijn voor vrouwen, toch? Nee, helemaal niet! Ook als man kun je prima loafers dragen. Deze schoen is niet alleen heel erg fashionable, maar bied je ook nog eens ontzettend veel gemak en comfort. Loafers zitten namelijk enorm lekker, je zou ze bijna niet meer uit willen doen. Met deze schoenen kun je elke outfit omtoveren tot een smart-casual look. Je kunt ze prima aan bij een jeans, maar bij een nette gelegenheid zijn loafers ook een goede optie. Ze zijn te verkrijgen in allerlei verschillende looks, denk aan leer of suède. Je kunt er alle kanten mee op, letterlijk en figuurlijk.

Een klassiekertje

Elk seizoen worden er wel nieuwe schoenen op de markt gebracht, maar er zijn ook altijd wel een paar schoenen die nooit uit raken. Denk aan chelsea boots en derby’s. Wij noemen dit dan ook de klassiekers. Deze schoenen geven je outfit gelijk een chique uitstraling. Je kunt ze dan ook dragen bij een simpele jeans, maar bij een driedelig pak staat het natuurlijk perfect. Vaak wordt gedacht dat aan deze klassiekers een prijskaartje aan hangt, maar ze hoeven helemaal niet duur te zijn. Van Bommel herenschoenen biedt bijvoorbeeld mooie chelsea boots aan voor een goed prijsje. Je moet tenminste wel één klassieker in de kast hebben staan.

Geef een reactie