De nieuwste herenmode trends

De winter is aangebroken en we moeten nu toch echt geloven aan het koude weer. We moeten onze outfits dan ook op dit weer afstemmen en dit kan soms nog best wel lastig zijn. Voor vrouwen zijn er elk seizoen weer verschillende nieuwe trends, maar voor mannen is dit precies hetzelfde. In de zomer zijn bijvoorbeeld witte sneakers helemaal in, maar welke schoenen moet je in de winter dragen? En hoe combineer ik die grote lompe sweater?

Sweater weather

Sommigen van ons hebben er lang op gewacht; we kunnen eindelijk die lekkere sweaters weer aan. Een grote sweater kan soms wat lomp staan, maar wist je dat je deze ook heel leuk kunt combineren. Draag bijvoorbeeld een simpele grijze trui op een mooie spijkerbroek met een paar opvallende schoenen. Zo heb jij zomaar een leuke outfit samengesteld en het zit ook nog eens erg lekker. De Hugo Boss herenmode sale is net begonnen. Hugo Boss verkoopt allerlei leuke sweaters. Wees er snel bij en dan draag jij straks zo’n lekkere grote sweater.

schoenen

Nog steeds witte sneakers

Witte sneakers waren helemaal hip deze zomer, maar we hebben goed nieuws voor je. De witte sneaker is ook in de winter niet uit de winkels te slaan. Je ziet ze nog overal voorbij komen en wij snappen wel waarom. Witte schoenen raken namelijk nooit uit de mode en zijn makkelijk te combineren. Het maakt je donkere outfit net even iets lichter.

Heb je al een paar witte sneakers in de kast liggen? Dan kun je deze winter ook heel goed gaan voor een gekleurde schoen. De winter is somber, maar dat hoeft jouw outfit zeker niet te zijn. Match je schoenen bij je outfit. Maar als je bijvoorbeeld een helemaal zwarte outfit hebt, springt een gekleurde schoen er echt uit.

Heel veel ruitjes

Je hebt het misschien wel voorbij zien komen in de kledingkast van je vriendin; de ruitjes zijn helemaal terug van weggeweest. Maar deze trend is niet alleen erg populair bij vrouwen, ook bij mannen kan het leuk staan. Je moet er wel wat lef voor hebben, maar een geruit blousje of een geruite blouse staat erg chique bij een man. Als je iets met ruitjes draagt, hoef je je geen zorgen meer te maken over de rest van je outfit. Met een geruite blouse maak je direct een statement en kun je gerust een simpele jeans dragen.

Geef een reactie