Het overhemd dat je draagt, zegt veel over je!

Het overhemd is een echte klassieker binnen de herenmode. Er zijn veel verschillende soorten overhemden. Het mouwlengte 7 overhemd biedt de lange man een ruime keuze uit eigentijdse en luxe overhemden. Elke man heeft zijn eigen voorkeur wat betreft de keuze van een overhemd. Maar wat zegt het type overhemd nou eigenlijk over jou? Laten we eens kijken naar de meest voorkomende type overhemden.

Het klassieke effen overhemd

Kies jij soms ook voor safe? Ondanks dat er veel keuze is kiezen sommige mensen toch het liefst voor een effen overhemd. Dit is niet voor niks. Een effen overhemd valt makkelijk te combineren en als je het dus even niet meer weet, kun je dit overhemd altijd uit de kast trekken. Zowel het zwarte als het witte overhemd zal vast terug te vinden zijn in jouw kledingkast.

Spijkeroverhemden

Als jij het liefst spijkeroverhemden draagt, dan ben je een casual type. Een spijkeroverhemd is casual maar toch ook gekleed. De lichte stof van denim overhemden geven je een elegante uitstraling maar qua comfort zitten ze heerlijk. Dat is dus de perfecte win- win situatie.

Ruitpatroon

Geruite overhemden zijn een veilige keuze. Het is ook een van de meest geliefde patronen onder de mannen. Dit is niet voor niks. Geruite overhemden kunnen namelijk zowel op je werk als thuis gedragen worden. Er zijn veel soorten ruitpatronen. Zo kun je veel afwisselen en zal jij nooit elke week met hetzelfde overhemd naar je werk gaan.

Overhemden met print

Als jij kiest voor een overhemd met een print dan ben jij vast creatief. Een opvallend overhemd met een felle bloemenprint is toch net even iets anders dan dat zwarte effen overhemd. Als jij een overhemd draagt met een print dan vraagt dit gevoel voor smaak. Ga vooral door met deze creatieve combinaties!

Strijkvrije overhemden

Aan deze overhemden geven de meeste mannen de voorkeur. Het draait je vooral om zo min mogelijk onderhoud. Je bent niet graag bezig met kleine onbenulligheden. Jij richt je liever op belangrijkere dingen zoals het genieten van het leven. Strijken hoort hier voor jou zeker niet bij. Jij vindt deze onderhoudsvrije overhemden ideaal en zo heb je nog genoeg tijd over voor de echte belangrijke dingen in het leven.

Welk overhemd heeft jouw voorkeur? Heb je zin gekregen om te neuzen naar een nieuw overhemd, of wordt het tijd om een nieuwe aan te schaffen? Dan zou ik om te beginnen eens online gaan rondsnuffelen. Neem eens een kijkje op de site van Mouwlengte 7. Deze site biedt het mouwlengte 7 overhemd dat perfect bij jou past!  

Geef een reactie