Is het nou de disco pants of de flair pants?

De disco pants is al heel lang in de mode industrie. De naam zegt het al, de disco pants droeg je vaak naar de discotheek. Tegenwoordig heet de disco pants, de flair pants – ook wel de broek met wijduitlopende pijpen. Als je goed om je heen hebt gekeken zie je veel jongeren ermee en hangen ze overal in de winkels. Ze zitten super comfortabel en komen in allemaal verschillende kleuren en stijlen en het is net even iets anders dan een basic zwarte jeans of een spijkerbroek met gaten.

De disco pants in allerlei soorten en maten

Je hebt de disco pants of te wel de flair pants in allemaal verschillende soorten en maten. Je kan een normale basic zwarte flared pants aanschaffen, maar je kan ook uit je comfort zone gaan en voor een dierenprint kiezen. De flared pants kan je in de winter, maar ook in de zomer dragen.

Inspiratie outfits voor de disco pants

  • Print op print

Vaak denken mensen dat print op print te druk is en daarom een no go is, maar dat hebben ze fout want je kan juist je outfit heel leuk maken met verschillende printen. Denk aan een luipaard flared pants met een zwarte hoodie met een andere print erop, een paar sneakers eronder en je hebt een hele leuke outfit!

 

  • All black

Als je toch denkt dat wordt me te gek, dan kan je ervoor kiezen om gewoon black on black te dragen en dat kan er nog steeds super leuk uitzien. Je kan een zwarte flared pants met een oversized sweater erop dragen en dat met een leuke zwarte tas of je kiest voor een tas met een dierenprint. Zo is je outfit nog steeds opvallend.

 

  • Glitter and glamour

Een glitter flared pants is weer iets anders dan de normale flared pants. Het maakt je outfit net even wat specialer. Je kan met een glitter flared pants for safe gaan en kiezen voor een zwarte top erboven, maar je kan ook een zilvere glitter broek met een groene top dragen, een hoed op, wat laarsjes eronder and you good to go!

 

  • Bijpassende top

Als je snel klaar wilt zijn in de ochtend dan is dit jouw uitvinding. Een bijpassende top voor bij je bijpassende flared pants. Je bent niet saai, want je kan ook de gehele set in een leuke kleur kopen en zo heb je een super leuke outfit!