Je veranda stylen

De zomerdagen zitten er weer op. Langzamerhand wordt het wat kouder, hebben we al wat grote regenbuien achter de rug en kruipen we onze veranda weer in. Het is dan fijn om toch nog van de buitenlucht te kunnen genieten. Zeker in de avond wordt het wat koeler en daarom is het zo fijn dat we een veranda hebben waar we ons niks hoeven aan te trekken van deze kou en regen. We zetten de kachel aan, muziekje aan en genieten maar!

Veranda

Het leuke aan, zoals ik het noem, het veranda seizoen is het stylen van dit plekje. Je kan dit enorm knus en gezellig maken, mits je het goed stijlt! Een (nep) schapenvacht is een product dat bij mijn veranda echt een verschil maakt en je veranda winter ready maakt. Enorm gezellig! Dit soort warme producten zorgt ervoor dat het wat knusser wordt en minder koud oogt. Denk verder aan mooie planten die ook tegen kou kunnen, zodat je er langer van kan genieten!

Een open haard is ook zo’n product dat enorm gezellig oogt en uiteraard praktisch is in de koude winter avonden. Kijk wel uit wanneer je veranda van hout is, want door de hitte van de openhaard kan bijvoorbeeld de vloer na verloop van tijd wat bol gaan staan. Gebruik dus een goede ondergrond om deze warmte tegen te gaan en het hout te beschermen.

Lekkere kussens kunnen ook niet missen in een cosy veranda. Gebruik verschillende soorten en maten voor een nonchalant effect (wanneer je dit mooi vindt uiteraard). Ik kan niet wachten op alle leuke inzendingen van de gestylde of restylde verandas!

Geef een reactie