Op zoek naar bruidegom sokken

Sokken

Hallo Richard hier. Ik ga over een maand of twee trouwen ja echt waar Richard gaat echt trouwen. In Oktober stap ik in het huwelijksbootje met Marije. De meeste details van ons huwelijk zijn al geregeld zoals ook de huwelijksreis. Maar het gaat nu echt om de puntjes op de i. En de details doen er toe natuurlijk op de meest belangrijke dag van uw leven. Dus zelfs de sokken van de bruidegom verdienen voor zo een dag alle aandacht!

Ik begon mijn zoektocht naar ideale paar sokken online. Waar anders? We kopen tegenwoordig alles via het internet. Ik deed wat inspiratie op bij blogs over huwelijksmode. Maar er is weinig te vinden over specifiek de sokken van de bruidegom. Het lijkt erop dat er hier niet echt voorschriften voor zijn behalve dat de sokken niet te veel moeten opvallen, geen rare prints o.i.d.

Uitgelicht: nette heren sokken collectie 2018 bij HemdvoorHEM.nl

Maar je wilt niet trouwen in een paar sokken van de Zeeman, dat is klaarblijkelijk. Je wilt verfijnde sokken hebben van hoogwaardig materiaal. Merinowol bijv. dat is een uitstekende keuze voor in oktober wanneer het wat frisser buiten is. Ik zocht dus specifiek naar sokken die voornamelijk bestaan uit merinowol. Ik wil de sokken na de bruiloft ook nog kunnen gebruiken dus niet alleen merino wol, want merino wol is zo lastig te wassen liefst een mix iets van zestig procent merino en dan wat elastan en dan nog eventueel andere materialen die waarde toevoegen.

Tip: Falke sokken sensitive berlin bij Hemdvoorhem.nl

Qua uiterlijk is het dus sober. Liefst gewoon effen zwarte sokken. Geen fratsen. Ik heb dit advies dan ook opgevolgd en gewoon effen zwarte sokken besteld. Nog een extra paar voor de zekerheid, voor de belangrijkste dag van je leven wil je zeker zijn dus een back-up kan nooit geen kwaad toch? De sokken zijn overigens van het merk Falke waar ik al goede ervaringen mee heb. Enfin, ik kijk uit naar de bruiloft.

Geef een reactie