Prachtige zilveren oorbellen voor bruiloft Sophie

Oorbellen

Hallo, Sophie hier, vandaag ga ik een shoplog schrijven omtrent mijn speurtocht naar de beste doch betaalbare zilveren oorbellen voor het huwelijk van september 2018 met mijn aanstaande man Martijn.

Ik ben sowieso een enorm liefhebber van zilveren oorbellen. Ik heb er al zo een stuk of 10 paar. Maar ik wil die extra speciale voor onze grote dag! Echter, het hele huwelijk kost al zoveel geld. Ik kan niet nog eens een paar honderd Euro neertellen voor een stel oorbellen, dat kan gewoon niet. Het moet dus wel binnen het budget vallen dat ik beschikbaar heb.

Ik ging dus een beetje zoeken op het WWW. Al snel stuitte ik op een website genaamd Ik Ben Sieraden. Ik klikte op de website en zag direct een uitgebreid assortiment aan zilveren oorbellen voor zeer schappelijke prijzen. Mijn keus viel op het model met zirkonia kristal genaamd vierkanten spiraal patroon. Enfin, dat smaakt echt wel naar meer. Deze aankoop kost me minder dan een tientje! Nou dan zou ik op zich ook nog wel een kettinkje kunnen gebruiken. Hier vond ik dan bijpassende goedkope zilveren kettingen. Ik koos de vijf hartjes zilver plated ketting. Er waren geen verzendkosten dus dat bespaarde ik ook nog eens. Voor minder dan 40 Euro heb ik nu hele leuke stijlvolle accessoires voor de wedding. Zo fijn dit. Ik heb de accessoires ook al aan mijn man laten zien en hij vindt ze ook goed dus ik ga ze zeker dragen.

Enfin, ik ben nu dus zo goed als klaar voor de bruiloft. Alleen de catering en zo dat soort zaken moeten we nog even regelen maar qua outfit zit zeker snor. Ik zal een update schrijven na de bruiloft zodat jullie te weten zullen komen hoe het gegaan is. Enfin, tot dan!

Geef een reactie