Stijlvol modieus oranje

Oranje is de kleur voor alle oranje liefhebbers! Naast dat het de kleur van ons koningshuis is, staat een oranje overhemd ook zeer goed in de zomer. Een stijlvol modieus oranje overhemd hoeft u dus niet alleen te dragen op Koningsdag, het Europese kampioenschap of de olympische spelen. Maar handig is het natuurlijk altijd om een oranje overhemd in de kast te hebben hangen voor deze grote evenementen. Is een oranje overhemd u net een stap te ver, kies dan voor de combinatie van een wit overhemd met een oranje stropdas. Wanneer we in Nederland aan een oranje overhemd denken, denken we al snel aan feest vieren.

Stijlvolle oranje overhemden

Stijlvolle oranje overhemden en oranje T-shirts waarmee je er verzorgd uitziet, die van goede kwaliteit zijn én heerlijk zitten. Voor het EK voetbal en WK voetbal, Koningsdag, Vaderdag en de Olympische Spelen. Maar ook voor bedrijven en allerlei Oranje evenementen. Dat zijn de mooie oranje overhemden en oranje T-shirts, waarin een oranjesupporter er piekfijn uitziet. Op je werk alsook privé. Heerlijke oranje overhemden met een rood-wit-blauwe bies in de boord, afgewerkt met oranje stiksels en typisch Hollandse details zoals een schitterend geborduurde leeuw. De oranje T-shirts kunnen ook een oer-Hollands leeuwtje op de borst hebben. Vaak zijn ze gemaakt van de allerbeste katoen.

Kleurencirkel

Een oranje overhemd is zo een overhemd dat je normaal gesproken niet snel zal zien. Toch kan oranje een erg modieuze kleur zijn, wanneer de kleur subtiel wordt verwerkt in een overhemd, zoals een geruit oranje overhemd. Wellicht heb je wel eens gehoord van de kleurencirkel. En van complementaire kleuren. Kleuren die tegenover elkaar liggen in de kleurencirkel zijn complementaire kleuren en combineren daarom erg goed met elkaar. In deze cirkel ligt oranje tegenover blauw. Wit combineert ook goed met oranje. Als de lichtere kleuren jou mooi staan is dit ook een erg frisse maar stoere combinatie!!

Geef een reactie