Tips bij het kopen van lingerie

Het is voor vrouwen soms een lastige klus; het kopen van de juiste klus. De vrouwen willen zich zelfverzekerd en sexy voelen. Maar, uiteraard heeft de lingerie ook een functie. Het moet tenslotte de borsten ondersteunen en ook heeft het een hygiënische functie, zowel de beha als de string.

Graag geven we jou enkele tips waarmee het kopen van lingerie makkelijker én leuker wordt.

Stem de lingerie op elkaar af

Het is niet noodzakelijk om een lingeriesetje te kopen. Dat wil zeggen; je kan ook een losse beha kopen en een losse string. Op die manier kan je de lingerie beter op elkaar afstemmen. Daarmee kan je absoluut een érg sexy setje samenstellen. Wie wilt dat nou niet?

Vraag hulp aan de experts

In de verscheidene lingeriewinkels werken mensen die er, over het algemeen, veel verstand van hebben. Vraag dus aan één van de verkoopsters of zij je wilt helpen. Op die manier weet je zeker dat je de juiste maat koopt. Bovendien kan de verkoopster je nog tips geven met betrekking tot een lingeriesetje.

Stap uit je comfortzone

Probeer bij het kopen van lingerie ook eens uit je comfortzone te stappen. Probeer iets nieuws! Misschien bevalt het en misschien bevalt het niet. Je hebt het dan in ieder geval geprobeerd.

Als je op zoek bent naar erg sexy lingerie, kan je altijd eens kijken bij de Sapph By Faya lingerie collectie!

Juiste maat controleren

Bij een beha is het ontzettend belangrijk dat het de juiste maat is. Dit kan je op de volgende manier controleren:

  • Doe de beha aan
  • Hang met je bovenlichaam naar voren
  • Schud met je borsten

Blijven je borsten goed zitten? Ontstaat er niet teveel ruimte tussen je borsten en de beha? Dan heb je de juiste maat te pakken! Ook hierbij kan je advies vragen aan de verkoopster van een lingeriewinkel.

Geef een reactie