Toe aan wat meer luxe? Koop een hot tub!

Wie denkt dat een hot tub dezer dagen alleen nog weggelegd is voor de allerrijksten, heeft het bij het verkeerde eind. Een hot tub voor eigen gebruik is namelijk helemaal niet zo duur meer! Wist je namelijk dat je tegenwoordig een opblaasbaar bubbelbad hebt? Geen grote ondernemingen nodig en als je het zat bent, vouw je het gewoon weer op.

Wat is een opblaasbaar bubbelbad?

Een opblaasbaar bubbelbad is een hot tub die je vol met lucht laat lopen, zodat het een bubbelbad wordt. Dankzij de mogelijkheid dat je het opblaast en weer leeg kan laten lopen, is het heel fijn in gebruik. Je kunt het in de zomer opblazen en in de winter weer weghalen en opbergen in de schuur, zonder dat het veel ruimte inneemt. Daarnaast kun je het op verschillende plekken neerzetten. De ene keer zet je het aan de ene kant van de tuin neer en de andere keer aan de andere kant. Terwijl je met een echte hot tub vast zit aan de plek waar je het in eerste instantie neerzet, ben je met een opblaasbaar bubbelbad veel makkelijker uit.

Het aanschaffen van een opblaasbaar bubbelbad

Je zult je vast afvragen waar je zoiets als een opblaasbaar bubbelbad koopt. Dit is gewoon te koop bij de meeste tuincentrum. Maar omdat het een vrij nieuw concept is, zullen niet alle tuincentra ze verkopen. Je kunt daarom het beste gewoon even op internet kijken en zoeken. Op die manier vind je in een fractie die centra die ze verkopen. En omdat het een opblaasbaar bubbelbad is, kunnen ze het gemakkelijk naar je opsturen.

Geef een reactie