Via vai schoenen: fijne schoenen van Nederlandse bodem

Hoe vaak heb jij al gehoord of gezegd “doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg”? Die zin is eigenlijk de basis van de Nederlandse cultuur. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk. De Nederlandse Via Vai schoenen sluiten daar naadloos op aan. Via Vai schoenen lijken misschien wat eenvoudig qua ontwerp, maar dat is alleen als je heel oppervlakkig kijkt. Met deze schoenen van Nederlandse bodem sta je heel stevig op diezelfde bodem. Dit komt doordat Via Vai schoenen alleen gebruik maakt van de meest mooie, duurzame materialen. Hierdoor zitten deze schoenen als gegoten en kun je er heel wat kilometers op afleggen. Via Vai schoenen zijn dus een Nederlands merk, maar wel met een Italiaans tintje. Want die Italianen… die houden wel van een beetje luxe.

Via Vai schoenen: een luxe uitstraling door goede materialen

Wanneer je als ontwerper kiest om alleen gebruik te maken van de allerbeste materialen, dan zie je dat direct terug in je werk. Via Vai schoenen heeft dat heel goed begrepen. Zij onderscheiden zich juist door het gebruik van de beste en meest duurzame materialen. Hierdoor is iedere schoen van een zeer hoge kwaliteit. Door de focus vooral te leggen op het gebruik van de materialen, komen de schoenen er altijd mooi uit te zien. Het design hoeft dan minder uitbundig. Toch mogen we het design van deze schoenen ook niet onderschatten.

Via Vai schoenen gaan mee met ieder seizoen

Ik schreef hierboven dat de ontwerpers van dit merk vooral door het gebruik van de beste materialen voor exclusieve schoenen zorgen. Maar natuurlijk is er ook aan Via Vai schoenen een complete designafdeling verbonden. Dit merk zorgt er namelijk voor dat ze ieder seizoen met nieuwe ontwerpen komen. Ontwerpen die helemaal van nu zijn. Wat denk je van alle dierenprints van het moment? Dit merk speelt daar prima op in! De dierenprints op de schoenen van Via Vai zijn niet héél aanwezig, maar ze zijn er wel degelijk. Subtiel. Hierdoor kunnen de schoenen ook beter gecombineerd worden met allerlei soorten kleding.

Via Vai schoenen: lekker lopen is belangrijk

Het meest belangrijk blijft toch wel het draagcomfort. Via Vai heeft ook dat heel goed begrepen. Via Vai schoenen zitten je namelijk als gegoten. De kans is heel groot dat je niet meer wilt overstappen naar een ander merk als je dit merk eenmaal hebt ontdekt. En dat hoeft ook niet. Dit merk blijft zich continu vernieuwen.

Geef een reactie