Waan je op Ibiza met deze fashion trend: Boho kimono

De hele zomer genieten van een ultiem vakantie gevoel? Dan is deze fashion trend voor deze zomer absoluut iets voor jou: de boho kimono!

De Ibiza look zien we steeds vaker terug in Nederland. Gelukkig maar! Want deze originele stijl brengt een kleur in het straatbeeld! Kenmerkend voor boho kimono’s zijn de kleurrijke pintjes en leuke motieven. Relaxte pasvormen en erg makkelijk te combineren!

We krijgen vaker de vraag: waar komt deze gave trend vandaan? De meeste mensen kennen een kimono alleen maar vanuit Japan. Strakke zijden jurken met een grote strik op  de achterkant. Maar in Ibiza hebben ze de kimono helemaal opnieuw uitgevonden en omgedoopt tot de boho kimono. Boho is een subtiele verwijzing naar de bohemain stijl!

Want nergens in de wereld is het zo belangrijk om full dressed van en naar het strand te gaan! Met een simpel jurkje en badslippers val je op het luxe Ibiza behoorlijk uit de toon! En precies om deze reden is de boho kimono de perfecte uitkomst!

De boho kimono is een lang vest van een dunne en comfortabele stof. Perfect dus om aan te trekken na een dagje strand of beachclub! De meeste kimono’s zijn voorzien van een stoffen riem waarmee je de kimono in de taille kunt sluiten. Omdat je de kimono aan het uit kunt doen als een vest heeft het veel voordelen ten opzichte van een jurk.

En je hebt aan één middag struinen op de hippiemarkt van Ibiza genoeg om te kunnen zien dat je een boho kimono niet alleen maar hoeft te dragen als je naar het strand gaat! De kimono kun je ook perfect combineren met een stoere jeans. En om je Ibiza look helemaal af te maken kun je deze nog combineren met een aantal gave accessoires zoals een armband, kettingen en gave leren laarsjes! Op zoek naar een complete Ibizalook? Check dan eens de gave webshop bohobabe.nl.

Geef een reactie