Waarom werken Sapph en Fajah Lourens samen?

De afgelopen jaren heeft Sapph een bizarre opmars gemaakt in Nederland. Sinds deze lingerie-fabrikant in handen is van dhr. Kahn is Sapph uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde lingerie-fabrikanten van Nederland.

Veel vrouwen kunnen zich identificeren met de lingerie van Sapph. De lingerie zorgt ervoor dat vrouwen er sexyer uitzien en daardoor stijgt de zelfverzekerdheid naar een hoger niveau. Hoe fijn is dat? Voor de mannen is het ook ultiem genieten, aangezien vrouwen er ongelooflijk sexy uitzien in de lingerie van Sapph.

Sapph is in de afgelopen jaren bezig geweest met een bijzondere vorm van marketing. Niks werd geschuwd en men probeerde BN’ers te verleiden tot het maken/ontwikkelen van een eigen lingerielijn van Sapph. In het verleden resulteerde dat tot een prachtige lijn ontworpen door Victoria Koblenko. Momenteel ligt in de winkels van Sapph lingerie die ontworpen is door de welbekende Fajah Lourens.

Fajah staat al van jongs af aan bekend vanwege haar zelfverzekerdheid en haar sexy uiterlijk. Wat dat betreft is de keuze van Sapph voor de hand liggend. Veel vrouwen willen zich identificeren met Fajah Lourens. Kijk alleen al naar het lichaam van Fajah Lourens; als bodykiller heeft ze een prachtig uiterlijk verkregen.

Voor Fajah was dit een unieke mogelijkheid. Ze kon haar eigen lingerie en badmode ontwerpen waarin ze zich écht geweldig voelt. Tevens had ze op deze manier de mogelijkheid om die kans ook aan andere vrouwen te geven.

De lijn van Faya kenmerkt zich door een duidelijke voorkeur voor donkere kleuren; donkergrijs of zwart voeren de boventoon. Ook valt het op dat de strings, de bikini’s de overige lingerie ongelooflijk sexy zijn. Dat kan je uiteraard wel overlaten aan Fajah Lourens!

Geef een reactie